Win de iconische MY PAPER BAG van MYOMY | mode meid

2021-11-29 10:26:55 By : Ms. Tina Zhou

Je kent ze vast wel, die bruine leren tassen die veel weg hebben van een papieren tas. We hebben het over de MY PAPER BAG van het Nederlandse tassenmerk MYOMY. En tijdens de Fashionchick Fantastic Week maak je kans op dit iconische item!

MY PAPER BAG SQUARE Shopper

MY BOXY BAG Camera met riem

MY HOME BAG Rugzak - RPET

Sinds MYOMY het duurzame alternatief voor de paper bag heeft gelanceerd, zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en is de collectie uitgebreid met verschillende designs. MYOMY wil de wereld eerlijker en gelijker maken. En dat doen ze door ethische en duurzame keuzes te maken en samen te werken met changemakers in Bangladesh en India.

De ontwerpen zijn tijdloos en de tassen zijn verkrijgbaar in toegankelijke kleuren waardoor ze bij elke outfit passen. Of je nu met een laptop naar kantoor moet of een cocktailparty houdt, voor elk moment is er wel een leuk model te vinden. Bovendien is elke tas fairtrade geproduceerd en gemaakt om een ​​keten van empowerment te creëren van maker tot drager. Het ontwerp van MY PAPER BAG is ontworpen door Ramon Middelkoop.

Benieuwd welk item het beste bij jouw stijl past? Bekijk de collectie en draag (aan) een betere wereld bij. Bij besteding van € 109,95* of meer ontvang je t/m 31 oktober ook nog een gratis MY WALLET cadeau in herfstjager middenbruin met de code fantasticwallet.

Wil jij de MY PAPER BAG crossbody in rambler zwart winnen? Volg dan @myomy_official op Instagram en tag 2 vrienden. 

*Niet geldig in de sale of in combinatie met andere acties

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Win €150 shoptegoed op G-Star Day bij Fashionchick Winning Lees ook Win veel parels van Lots of Pearls Winning Lees ook Sustainable & Glam! Win beautyproducten van Arkive twv € 100 Winnen Lees ook Wie is er jarig: win € 250 shoptegoed van Me & Martin Winnen Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Win € 150 shoptegoed op G-Star Day bij Fashionchick

Win veel parels van Lots of Pearls

Duurzaam en glamour! Win Arkive beautyproducten t.w.v. € 100

Wie is er jarig: win € 250 shoptegoed van Me & Martin

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.

Ontdek nu onze favoriete promoties!